Hvad er WebAds?

W

ebAds er et “utraditionelt” web- og marketingbureau, med flere års erfaring inden for markedsføring og hjemmeside-udvikling.

Hvad er WebAds? WebAds er drevet selvstændigt, i samarbejde med eksterne internationale-partnere. Sammen har Vi haft fornøjelsen af at bidrage til vækst for virksomheder, af forskellige størrelse. Hvad indebærer WebAds arbejde? Det indebærer brugen af forskellige strategier for at opnå forskellige delmål, der til sidst smelter sammen til en større helhed.

Hvordan kan WebAds hjælpe dig og din virksomhed?
WebAds bruger kunstig intelligens med en psykologisk tilgang og bruger de tendenser, der findes på internettet, for at skabe skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke mål.

Du kan kontakte WebAds her – det er 100% uforpligtende.

Fast tilbud eller timepris

Se, hvad der giver mest mening i dit tilfælde, eller kontakt WebAds, så gennemgår vi det sammen.

Populær

Fast tilbud

Pris…

ex. moms

Dette tilbud er altid bindende, så du er sikker på, at du får dit projekt leveret til en fast pris. Det kan være alt fra udvikling af en ny hjemmeside og/eller markedsføring, eller mindre opgaver, som kampagneoptimering etc.

Timepris

500 kr.

ex. moms

Har du en mindre opgave, som du har brug for hjælp til? Så er timepris den rette løsning for dig. Hvis der er tale om et længerevarende projekt, kan Jeg sende dig et fast tilbud. Det giver mest mening, i de største tilfælde.

Klippekort

10, 20 & 30

ex. moms

Er der tale om en større opgave, så kan du tilkøbe klippekort, hvoraf at du får rabat.

10 timers klippekort = 4.750,- (5%)
20 timers klippekort = 9.000,- (10%)
30 timers klippekort = 12.750,- (15%)

Kontakt os, det er 100% uforpligtende

Ønsker du at høre nærmere? Kontakt WebAds allerede i dag, og hør nærmere, hvordan Vi kan hjælpe dig.